Головна » 2018 » Май » 1 » Ви цього точно не знали. Матюки (мати), це імена демонів
09:53
Ви цього точно не знали. Матюки (мати), це імена демонів
Звідки мати з'явилися?

Заклинання, які були звернені до язичницьких ідолів, складалися з їхніх імен. І як раз в той період часу був поширений культ родючості. Таким чином, більшість матів пов'язано зі статевими органами чоловіки і жінки.

Слов'яни теж були знайомі з матом. Наприклад, матюк дівчата легкої поведінки «б ...» зустрічається на новгородських записках і берестяних грамотах ХІІ століття. Тільки означало воно зовсім інше. Значення слово було ім'я демона, з яким спілкувалися тільки чаклуни. За давніми віруваннями, цей демон карав грішниць, посилаючи їм хвороба, яка зараз називається «сказ матки». [More]

Інше слово, дієслово «е ...», має слов'янське походження, і перекладається як проклинати.

Решта матюки - це імена язичницьких богів, або бісівські імена. Коли людина матюкається - він закликає демонів на себе, свою сім'ю, свій рід.

Таким чином, мат - це звернення до бісів, тільки вона складається з заклинань і імен певних бісів. Це показує історія мату.

Іншими словами мат є мовою спілкування з демонами.
Вплив мату на здоров'я людини.

Просто наведемо 6 фактів про вплив матів:

1. Вплив мату на ДНК

Людські слова можуть бути представлені у вигляді електромагнітних коливань, які прямо впливають на властивості і структуру молекул ДНК, що відповідають за спадковість. Якщо людина день у день використовує лайливі слова, в молекулах ДНК починає вироблятися «негативна програма» і вони істотно видозмінюються. Вчені стверджують: «брудне» слово викликає мутагенний ефект, аналогічний радіаційному опроміненню.

Матюки негативно діють на генетичний код лаятися, записуються в ньому, стають прокляттям для самої людини і його спадкоємців.

2. Матюки проходять по іншим нервових закінченнях, ніж звичайні слова.

Є спостереження медиків про те, що люди, які страждають на параліч, при повній відсутності мови, розмовляють виключно матами. Хоча при цьому не в змозі сказати ні «так», ні «ні». На перший погляд, явище хоч і дуже дивне, але говорить багато про що. Чому повністю паралізована людина висловлює виключно мати? Невже він має іншу природу, ніж звичайні слова?

3. Вплив мату на воду. Науковий експеримент.

Проростковая технологія давно використовується і в біології і в сільському господарстві. Вода обробляється якимось впливом, і цією водою обробляються зерна пшениці.

Були використані три види слів:

1. Молитва «Отче наш»
2. Мат побутової, який використовується для зв'язки мови
3. Мат агресивний, з явно вираженою експресією.

Через певний час перевіряється кількість пророслих зерен і довжина паростків.

На другий день.

1. Контрольної партії проросло 93% зерен
2. У партії зерен, оброблених молитвою - 96% зерен. І найбільшу довжину паростків, до 1 см.
3. У партії, обробленої матом побутовим - 58% зерен
4. Мат експресивний вплинув так, що виросло тільки 49% зерен. Довжина паростків неоднорідна і з'явилася цвіль.

Вчені вважають, що поява цвілі - результат сильного негативного впливу мату на воду.

Ще через час.

1. Вплив мату побутового - залишилося тільки 40% пророслих зерен
2. Вплив мату експресивного - залишилося тільки 15% пророслих зерен.

Проростки, опущені в воду, оброблену матом, показують, що їм не підходить це середовище.

Людина на 80% складається з води. Робіть висновок, друзі.

Ось відеоподтвежденіе даного експерименту.

4. Матюки дуже часто виходять з людей, з яких виганяють бісів.

Це визнають усі конфесії: від православних до протестантів.

Наприклад, православний священик, Отець Сергій пише: «Так званий мат, є мовою спілкування з демонічними силами. Не випадково це явище називається інфернальної лексикою. Інфернальної - значить пекельної, з пекла ».

Переконатися в тому, що мат - явище демонічне, дуже легко. Зайдіть в російський православний храм під час вичитки. І уважно придивіться до людини, якого вичитують молитвою. Він буде стогнати, кричати, вириватися, гарчати тощо. А що найстрашніше, вони дуже сильно лаються матом ...

Завдяки науці було доведено, що через мату страждає не тільки моральність людини, але і його здоров'я!Іван Білявський - один з перших учених, який висунув цю теорію. Він вважає, що кожен мат - це енергетичний заряд, який негативно відбивається на здоров'ї людини.

Доведено вже, що мат походить від сакральних назв богів. Слово «мат» означає «силу». Руйнівну силу, яка впливає на ДНК людини і знищує його зсередини, особливо на жінок і дітей.

5. Матюки згубно впливають на жінок.

Зловживання мату згубно для гормонального фону жінки. Її голос ставати низьким, тестостерон перебувати в надлишку, дітонародження знижується, з'являється захворювання гірсутизм ...

6. Вплив матюків на людину в країнах, де відсутня лайка проти дітородних органів.

Ще один дуже цікавий факт. У країнах, де відсутня лайка, яка вказує на дітородний орган, синдроми ДЦП і Дауна не виявлені. А ось в країнах СНД ці хвороби існують. На жаль…

Як позбутися від впливу мату?

Ви були колись темрявою, тепер же - світло в Господі.

Ми вже довели походження матюків. Розглянули науковий експеримент. Але завдання цієї серії і проекту «Слово підбадьорення» - це підбадьорити, допомогти перемогти кожен порок, який пов'язує людину.

Тут ми дамо рецепт звільнення від матюків, який перевірений на особистому досвіді. Всього 5 простих кроків.

визнати

Дуже важливо визнати, що матюки - це порок, який руйнівно впливає на людину. Саме визнати, що не протистояти.

покаятися

Гаряче каяття перед Богом дуже важливо.

Він - Господь, він все знає. І Він допоможе, але спочатку просто покайтеся в тому, що з ваших вуст виходила ця брудна лайка.

Прийняти себе, як нове творіння

Якщо ви молилися молитвою покаяння - тоді ви стали новим творінням, дитиною Всемогутнього Бога. А до цього кожна людина є грішною, породженням диявола.

Багато в світі говорять «Навіщо відкидати мати - це ж нормально!». Це нормально, якщо ви грішна людина. А якщо ви покаялися перед Богом, попросили вибачення у своїх гріхах - ви вже стали новим творінням.

І вам потрібно прийняти це

Слово Боже говорить:

2Кор.5: 17 Отже, хто в Христі, [той] нове творіння; стародавнє минуло, ото сталось нове.
Почніть думати про себе добре, думати про себе, як про кохану дитину Божому, як про те, заради кого Господь віддав Свого Сина.

Повірте Богу. Ви стали іншими всередині.

Еф.5: 8 Ви бо були колись темрявою, тепер же - світло в Господі, поводьтеся, як діти світла,Повірити, що слова - це капсули, наповнені силою.

По суті, вся ця серія про це. Те, що ми говоримо - то ми і маємо.

Але вам, якщо ви вже матюкалися, потрібно прийняти це заново. Ваші мати виробляли одну дію в вашому житті.

Тепер потрібно, щоб ваші слова приносили добре.

Кол.4: 6 Слово ваше [нехай буде] завжди ласкаве

Еф 4:29 Ніяке гниле слово нехай не виходить з уст ваших, а тільки добре на потрібне збудування, щоб воно подало благодать тим, хто чує.

Це означає, що кожен раз, коли ви відкриваєте рот - просите мудрості у Бога, щоб ваші слова принесли благодать, користь тим, хто чує.

Присвятити свої уста, свою мову Богу.

Це не просто рішення: «з Нового року кидаю говорити мати».

Це рішення, що ваші уста для Господа, Творця неба і землі. І ви устами будете тільки благословляти Бога і Його творіння.

Иак 3: 9-10 Ним ми благословляємо Бога й Отця, і ним проклинаємо людей, що створені на подобу Божу. З тих самих уст виходить благословення і прокляття: Не повинно, брати мої, щоб так це було.

Якщо ви присвячуєте свої уста Бога - буде непросто. Але навіть коли ви оступитеся, пам'ятайте, що слово Боже говорить «не повинно сему бути». Бог не дає нездійсненних завдань. Якщо це написано в Його Слові - значить це реально. І значить, можливо жити так, щоб не вимовляти прокляття і лайки на близьких людей.

слова підбадьорення

Закінчити хочеться дуже хорошим місцем.

Пам'ятайте, що за кожне слово ви дасте звіт. І якщо ви говорите багато доброго в життя близьких, благословляєте дружину / чоловіка, дітей, батьків, співробітників - ці слова Бог приведе на суд. І від цих слів ви виправдаєтеся. Так говорить Слово Боже

Матв 12: 36-37 Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! 37 Бо зо слів своїх будеш виправданий, і зо слів своїх будеш засуджений.
Просмотров: 1435 |